Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/smkraft/burgasmarathon.com/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Спонсори - Плувен маратон Port-Burgas

Спонсори

ИСТИНСКА BIO ЕНЕРГИЯ
MelliGEl е наш партньор в международния плувен маратон Port-Burgas.
Тези продукти са създадени за хора, които живеят на висока скорост и за професионални състезатели, като дават чиста енергия без химия, без ГМО и алергени; нямат добавени аромати, оцветители и консерванти.
Основната съставна част е натурален БИО мед.
Партньорите ни от MElliGEL сертифицират всяка своя опаковка с БИО сертификат, за да гарантират качеството на всеки свой продукт.
Освен като стимулант, медът се явява и като продукт създаващ естествен имунитет на организма, както и като силен антиоксидант.
За повече информация
www.melligel.com
Вече близо 30 години “Парти Дринкс“ ЕООД  произвежда широка гама газирани и негазирани безалкохолни напитки и трапезна вода, добре познати и обичани от българския потребител.
Напитките с марка “Party Drinks” са произведени по най-съвременна технология, с използване на висококачествени суровини и материали, за да задоволяват максимално изискванията на клиента. И за да предложат на българския потребител европейско качество и вкус на достъпна цена.
Напитките се предлагат в различни разфасовки, като потребителите могат да избират между PET и стъклени бутилки.
Заводът разполага със собствени линии за издуване на PET бутилки, собствени фирмени стъклени бутилки за  многократна употреба.
Mall Galleria Бургас е първият модерен мол в Бургас и първият зелен търговски център в България, сертифициран по американската система за устойчиво строителство LEED.
Разположен на много комуникативно място – в кв.Славейков на ул. “Янко Комитов” 6, молът предлага на посетителите си комбинация от пазаруване и забавления, гарантиращи приятни изживявания и удобство на достъпни цени.
Комплексът отговаря на очакванията и на най-взискателните клиенти със своите над 120 обекта и 500 бранда, разположени на 3 нива и площ от 35 000 квадратни метра.
Декатлон е мястото, което обединява екипите ни от спортни ентусиасти около една обща цел -да правим удоволствието и ползите от спорта достъпни за възможно най-много хора.
Иновациите и страстта ни към спорта са в основата на нашата дейност – от проучването до продажбата, през концепцията и дизайна, производството и логистиката.
Екипите на нашите марки за спортни стоки влагат цялата си енергия, за да създават красиви, високотехнологични и лесни за използване продукти на възможно най-ниските цени.
Делфина е семеен бизнес, специализиран в производството на висококачествени спортни и плажни бански костюми. 
Производството им е изцяло разположено в София. 
Първоначално навлизат в модната индустрия с мъжко и дамско бельо, скоро след което добавя плажни бански към гамата си. 
Днес основната дейност на компанията са спортните бански костюми. Успоредно с това ежегодно предлага интересна плажна колекция. 
Romance са верига №1 пицарии в Бургас!
Техните пици са с по-добра, разточена на ръка, тънка и хрупкава от автентично италианско брашно и студено пресован зехтин.
Имат 100% натурална доматена паста, пресни зеленчуци и истинско месо.

 

Red Bull е високо ценена от най-добрите спортисти, студенти, от професии с по-високи изисквания, както и при дълги пътувания.
Red Bull Energy Drink е функционална напитка, която дава крила, когато имаш нужда от тях!
HUUB Design е официален доставчик на множество звезди в триатлона.
Компанията от Дерби е известна с перфектно прилягащите материи и най-съвременната технология на своите трика и неопренови костюми.
„Хелиос консулт“ ЕООД е ексклузивен доставчик на марката за територията на Р България.
При тях можете да откриете цялата продуктова гама на HUUB – от неопрените и “fast skin” костюмите, през екипировката за колоездене и бягане, през плувните аксесоари до тренировъчното и ежедневно спортно облекло.
bg_BG